Langå
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 3. juni 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 3. juni 2023

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:55  

Fodboldfeber - historien om Premier League (4:4)
Fodboldfeber - historien om Premier League (4:4) De er de største konkurrenter i fodboldens verden. De to engelske hold Manchester United og Arsenal. Selv deres managere sir Alex Ferguson og Arsène Wenger kunne ikke være mere forskellige: den granithårde skotte og den intellektuelle franskmand. To legendariske personligheder, hvis rivalisering gennem tiden har været bitter - og som kun har haft viljen til at vinde tilfælles. Britisk sportsserie fra 2021. (Fever Pitch)

06:55  

Alene i vildmarken USA VIII (1:12)
Alene i vildmarken USA VIII (1:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Ti nye deltagere skal tilpasse sig og overleve ekstreme vinde, sne, isolation og Nordamerikas mest dødelige rovdyr: Grizzlybjørnen. En deltager indser hurtigt, at bjørne ikke er den eneste trussel i vildmarken.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:12  

En lille pause med Søren Ryge
En lille pause med Søren Ryge

08:20  

Sanditon III (6:6)
Sanditon III (6:6) Britisk dramaserie efter Jane Austens ufuldendte roman. Charlotte våger over Mary sammen med familien Parker. Samtidig indrømmer Samuel over for sin bror, at han tænker på at fri til lady Susan - men Susan har en ubehagelig overraskelse til ham. Charlotte er fast besluttet på at afsløre sine sande følelser for Colbourne. Men da Georgiana fortæller hende, at Lydia er blevet forlovet, går hun ud fra, at det er med Colbourne. Er hun kommet for sent?

DR2

06:40  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:05  

Deadline
Deadline Regeringen vil investere 143 mia. kroner i det danske forsvar de kommende ti år. Men de konkrete løsninger på Forsvarets mest akutte problemer lader vente på sig, lyder det fra soldaterne selv. Og samtidig kæmper forsvaret med dårlig økonomistyring - et problem, som ingen regering hidtil har formået at løse. Så kan denne regering både tilføre et historisk stort beløb til Forsvaret og samtidig sikre, at pengene ikke forsvinder i et sort hul? Astrid Berg spørger Venstres forsvarsordfører Mads Fuglede i Deadline.

07:30  

Deadline
Deadline Med sine tanker om international politik, har han været med til at definere USA's rolle i verden i det 20. århundrede. I Mellemøsten, Latinamerika og Asien har den tidligere amerikanske udenrigsminister Henry Kissinger sat sit aftryk. Et aftryk, der blandt borgerlige stemmer hyldes og hædres, mens han på venstrefløjen opfattes som et symbol på aggressiv amerikansk imperialisme. Kissinger fyldte 100 år forleden, og i Deadline ser vi på arven fra én af de mest omstridte mennesker i amerikansk politik.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

06:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:00  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

06:20  

Ernest & Celestine (17)
Ernest & Celestine (17)

06:30  

Sarah og And (24)
Sarah og And (24)

06:40  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:55  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Peter Pedal
Peter Pedal På en opdagelsesrejse finder manden med den gule hat en lille abe, som følger med ham hjem til storbyen. Den lille abe er mere nysgerrig end de fleste, og det kaster ham gang på gang ud i problemer, som dog alle ender godt. Amerikansk tegnefilm med dansk tale fra 2006, bygget over Margret og H.A.Reys børnebog.

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Hjemmefronten (1:6)
Hjemmefronten (1:6) Britisk dramaserie fra 2016. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

09:55  

Lewis: Genialitetens sjæl
Lewis: Genialitetens sjæl Engelsk krimi fra 2012. (Lewis: The Soul of Genius) Kriminalkommissær Lewis og hans kollega Hathaway bliver tilkaldt, da liget af Oxford-professoren Murray Hawes findes nedgravet i en skov. Hawes var som besat af at løse en litterær gåde i Lewis Carrolls berømte nonsensdigt Snarkejagten. Men kunne hans besættelse af gåden være så farlig, at nogen ligefrem skulle ønske at slå ham ihjel? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Brian Kelly.

11:30  

Frank & Kastaniegaarden - Storkepar og vindueskitning
Frank & Kastaniegaarden - Storkepar og vindueskitning Til Franks store glæde er et storkepar ankommet til Kastaniegaarden, hvor parret checker den nyrenoverede og indflytningsklare storkerede ud. Der skal laves hegn og kittes vinduer, og Frank nyder at det er sæson for at kunne malke udenfor.

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

10:30  

Kasper og Sofie II (9)
Kasper og Sofie II (9) Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.

10:40  

Kasper og Sofie II (10)
Kasper og Sofie II (10) Esther tager Kasper og Sofie med i cirkus. De griner en masse af de sjove klovne, og en selvbevist Sofie lærer, at det er helt i orden at grine af sig selv og være lidt skør og tosset en gang i mellem.

10:55  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (3)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (3)

11:10  

Stop! - Dronen
Stop! - Dronen Majas søster Stella får en drone i fødselsdagsgave. Maja vil også flyve, men Stella siger, at hun er alt for lille, hun vil bare ødelægge den. Da Stella ikke kigger, tager Maja chancen og overtager styringen uden at få lov.

11:15  

Rabalder
Rabalder Stine bliver forladt af sine veninder og møder Kasper. Han vil vise hende noget sejt og tager hende med sig til sin hytte. Et nyt venskab dannes.

11:30  

Spookys
Spookys

11:50  

Pax' jordiske eventyr II (8:10)
Pax' jordiske eventyr II (8:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Golfbanens største snob, Den sure dame, får dagen forstyrret af en grønhåret alien uden nogen som helst golfviden. Pax bruger sine overjordiske kræfter på en forkert måde og formår at slå bolden i hovedet på flere jordboere samtidig.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Stjerneklar (8:8)
Stjerneklar (8:8) Dansk underholdning fra 2023. I aften er kulminationen på otte uger med musik, forvandlinger og stjernestøv. De seks tilbageværende solister bliver for sidste gang forvandlet til deres store idoler. Joakim Ingversen og ekspertpanelet med Medina, Barbara Moleko, Nicholas Kawamura og Tinus er klar til at blive underholdt og finde ud af, hvem Danmark kårer som vinderen af Stjerneklar.

13:15  

Fantino mod Bonde: Woke vikinger og vilde vejrudsigter
Fantino mod Bonde: Woke vikinger og vilde vejrudsigter Det bliver stormfuldt, når Fantino og Bonde giver sig i kast med både effektfulde vejrudsigter og overraskende vikingetogter. Og så tør vi godt love, at det ikke bliver kedeligt, når de to værter skal overbevise aftenens juryen, der består af børn.

14:10  

I hjernen på stjernen - Thomas Blachman (3:5)
I hjernen på stjernen - Thomas Blachman (3:5) Som dommer i X Factor tænker Thomas Blachman for det meste i de højere luftlag, hvor vi andre nogle gange kan have svært ved at følge med. Denne gang tager vi ham derop, hvor han kan se sit liv fra oven. Denne gang er det Thomas, som skal følge med Jan, når hypnotisøren tryllebinder musikeren og kaster lys over det, som betyder noget for ham. Samtidig dykker Josefine Høgh ned i en side af Thomas, vi sjældent ser - familiefaren, som halvdelen af året er hjemmegående for at passe på sin flok af fire børn. Der bliver spillet på alle tangenter i dette program for at give trommeslageren og komponisten et fornyet blik på sig selv som andet end bare benhård bag dommerbordet.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

UFO: De tophemmelige rapporter II (1:9)
UFO: De tophemmelige rapporter II (1:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Amerikanske militærveteraner fortæller om en usædvanlig række møder mellem det amerikanske militær og ufoer. Nogle har fundet sted under Vietnamkrigen. Er det de samme uidentificerede objekter, der kan ses på offentliggjorte videoer fra den amerikanske flåde? Har ufoerne fulgt de amerikanske styrker i årtier?

13:10  

UFO: De tophemmelige rapporter II (2:9)
UFO: De tophemmelige rapporter II (2:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Er der en reel trussel mod vores planet? Luis Elizondo rejser til Sydamerika. Han får fat i en eksklusiv video af en lysende kugle, der for nyligt blev optaget af en flypilot i næsten 11 kilometers højde. Lokale folk afslører en ældgammel forbindelse, mens højtstående embedsmænd kommer med en stor afsløring i forbindelse med Project Blue Book.

13:50  

Indvandringens historie (5:6)
Indvandringens historie (5:6) Gæsterne der blev. Sidst i 60'erne boomer dansk økonomi, forbruget stiger, arbejdsløsheden forsvinder - og danskerne kan gøre gode tider bedre ved at overlade noget af det mest slidsomme arbejde til gæstearbejdere. Trods enkelte sammenstød er stemningen gennemgående god. Både de og vi ved jo, at gæsterne snart tager hjem igen. Men i løbet af 70'erne bliver antallet af tyrker, jugoslaver og pakistanere mangedoblet. I dag kan de fortælle historien om et land, der først meget sent forstod, at gæsterne kom for at blive. Produceret af Express TV- Produktion for DR TV. Sendt første gang 27.04.03

14:30  

Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen
Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen Tysk dokumentar fra 2020. (Camp Century - The Hidden City beneath the Ice) En tikkende affaldsbombe lurer under Grønlands indlandsis. Dens navn er Camp Century - en hemmelig amerikansk militærbase anlagt i 1959. Da basen lukker ned i 1967, efterlader man størstedelen af Camp Centurys atomaffald. Men nu spår forskere, at det vil komme op til overfladen, når isen smelter på grund af klimaforandringer. Hvad sker der, hvis Camp Century frigør sig fra isen - og ender i havet ved Thule?

TVR

12:05  

Pax' jordiske eventyr II (9:10)
Pax' jordiske eventyr II (9:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. Hundeklubbens årlige konkurrence får overjordisk besøg og intet er som det plejer. Pax stjæler en hund, bliver fanget i forhindringsbanen og lugter sig frem til en strømpe på usandsynlig lang afstand. Den sure dame er endnu mere sur en sædvanligt.

12:20  

Flaskepost fra Stillehavet (4)
Flaskepost fra Stillehavet (4)

12:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:45  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:55  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Der er valg i Bakkeby og det plejer at være lidt ligegyldigt, da Senior er den eneste, der stiller op. Men i år melder DiktaThor sig på banen med en masse tomme løfter om superkræfter og medvind til alle. Det bliver straks et stort hit, så Sprinter bliver udfordret i forsøget på at samle byen bag den døsige Senior.

14:00  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Børnebanden hører, at der findes en hemmelighed om Vokseværk i den sure mands hus. Men for at finde den, skal de løse en gåde. Motor Mille skal lokke den sure mand væk. Hun driller ham og kører væk i sin gokart med Granbergs guldbil i hælene.

14:40  

TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12)
TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12) Musen Albert har vundet musenes store ædekonkurrence og håber på, at præmien er en masse ost. Reporteren Stefan besøger hønsenes diskussionsklub, hvor hønsene igen i år diskuterer spørgsmålet: hvem kom først - hønen eller ægget? Der er også dyregymnastik med anden Torsten, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en trafikmelding fra myrenes myldretid, hvor der er opstået en myre-trafikprop på myrenes motorvej

14:52  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

14:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:10  

Boligstylisterne (1:6) Hjælp til forvandling
Boligstylisterne (1:6) Hjælp til forvandling Seks hårdtarbejdende boligstylister hjælper danskere med deres boligudfordringer. De skaber fantastiske forandringer og løsninger, afhjælper pladsudfordringer eller gør det lettere at sælge. For hvordan får man solgt en bolig, som ikke har nogen fremvisninger? Hvordan får man plads til mange gæster, når man bor i en lille lejlighed? Og kan man have en stige i sit køkken? Boligstylisterne har de tricks, der skal til, og ved, hvordan vi får allermest ud af vores hjem.

15:40  

Søs, Molly og malerne - Emilie Mundt
Søs, Molly og malerne - Emilie Mundt Skuespiller Søs Egelind møder kunstneren Emilie Mundt, der er kortklippet, laver aktioner for at gøre opmærksom på manglende ligestilling og adopterer et barn sammen med sin partner, kunstneren Marie Luplau. Og det er der jo intet usædvanligt i - bortset fra, at de gjorde det i slutningen af 1800-tallet.

16:10  

Arving ukendt (5:5)
Arving ukendt (5:5) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Maria de Fatima Magane hentede i 1974 en ung slægtning fra det krigshærgede Mocambique til Sverige. Er denne dreng, nu en voksen mand, den eneste arving efter Maria de Fatima, der døde i 2013? For første gang i sit liv vover han nu at søge efter sine rødder i Afrika, og det kommer til at ændre hans liv og give ham en ny familie.

17:10  

Hjemmefronten (2:6)
Hjemmefronten (2:6) Britisk dramaserie fra 2016. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

DR2

15:20  

Sylvia: den sagnomspundne spion
Sylvia: den sagnomspundne spion Britisk dokumentar fra 2016. (Sylvia: Tracing Blood) Sylvia Raphael var en af Mossads mest berømte kvindelige spioner. En ung sydafrikansk kvinde, der infiltrerede Israels fjender og jagtede den palæstinensiske terrororganisation Sorte September - indtil hun blev dømt for mord. Her fortælles historien om den effektive snigmorders farlige og hemmelige liv. Hvad formede Sylvia og fik hende til at gøre, hvad hun gjorde?

16:20  

Tora! Tora! Tora!
Tora! Tora! Tora! Amerikansk-japansk krigsfilm fra 1970. I 1941 er Japan og USA i konflikt. Det japanske militær planlægger et overraskelsesangreb på den amerikanske flåde ved Pearl Harbor. Det lykkes de amerikanske kodeknusere at dechifrere nogle af de interne japanske meddelelser. Men efterretningstjenesten kan ikke overbevise hærledelsen om, at der er et japansk angreb under opsejling. Medvirkende: Martin Balsam, Jason Robards, Soh Yamamura m.fl. Instruktion: Richard Fleischer, Kinji Fukasaku og Toshio Masuda.

TVR

15:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder honningen + Vovserne redder Borgmester Godglads taske

16:50  

Techfix: En levende actionfigur
Techfix: En levende actionfigur Lasse bruger 3D-teknologi til at lave en action-figur, der ligner Viktor på en prik. Men kan Action-Viktor besejre den onde kæmpe på skrivebordet?

17:00  

TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9)
TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9) En alpaka, der hedder Fernando, prøver at slå verdensrekorden i at fortælle flest vittigheder om dyr. Spørgsmålet er om han klarer det? Reporteren Stefan besøger en flok kaniner og marsvin, der har problemer med at bo tæt sammen. De er nemlig uenige om alt. Men kan man virkelig være uenige om alt? Det vil Stefan finde ud af. Og så er der fundet endnu en deltager til Dyrenes MGP, nemlig aben Kofi, der stiller op med sin egen sang "Jeg aber efter mig selv".

17:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:25  

Osman og Jeppe II (7)
Osman og Jeppe II (7)

17:40  

Vennerne og det grønne lys 3 (20:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (20:20) Clora er blevet svag og dårlig. Vennerne kæmper for at få stoppet maskinen og hjulpet Clora i tide. Når de det, før det er for sent?

17:54  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Prydgræsser og plumresø
Søren Vesters Have - Prydgræsser og plumresø Søren er faldet pladask for staudegræsser, fordi de er fantastiske til at give haven rummelige fornemmelser. Derfor er genbesøger han Poul, som ved ALT om græsser. Og så giver Søren tips og tricks til at gøre en plumret sø forårsklar.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (1:3)
Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (1:3) Britisk naturserie fra 2020. (Waterhole: Africa's Animal Oasis) Vandhuller er livsvigtige for dyrelivet i Afrika. Det er her, hvor elefanter, løver og hundredvis af andre arter flokkes og konkurrerer om vand. I Mwiba Vildtreservat i Tanzania har forskere skabt verdens første vandhul med indbyggede kameraer - for at få indsigt i disse vitale oaser. Hvilke dyr besøger det nye vandhul? Hvad bruger de det til? Og vil de dele med andre arter?

19:00  

Min natur - Tina Müller cykler
Min natur - Tina Müller cykler I dag springer sportsvært Tina Müller på racercyklen og tramper rundt i den sjællandske natur. Hun får tips, tricks og godt selskab af den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm, når hun prøver kræfter med en af Danmarks hårdeste bakker.

19:15  

Next Level Chef (7:11)
Next Level Chef (7:11) Amerikansk madserie fra 2022. (Next Level Chef) Kokke-talenterne er nu nået i top-10. Men det bliver ikke let at overleve, for denne gang er ingen sikker. Hvem tryller en imponerende fisk- eller skaldyrsret frem - og hvem ryger ud?

20:00  

Fantino mod Bonde: Savspil, sabelsluger og sikker sex
Fantino mod Bonde: Savspil, sabelsluger og sikker sex I aften bliver Maria Fantino og Christian Bonde udfordret, når de skal prøve kræfter med både vækstlagsmusik og overbevise aftenens jury, der består af teenagere. Jytte Abildstrøm lægger vejen forbi for at spille sav, Safri Duo kommer og giver den gas på scenen og så får vi også besøg af hele DR's kage-darlings, Marcus Grigo og Katrine Foged Thomsen.

DR2

18:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Johanne Louise Schmidt fat på salmen "Ingen er så tryg i fare".

18:55  

Med politiets øjne: Bødler i Statens Tjeneste (1:3)
Med politiets øjne: Bødler i Statens Tjeneste (1:3) Efter fem års tysk besættelse kræver politikere og befolkning retfærdighed for de danske landsforrædere. De idømmes den hårdeste straf, dødsstraf. Politiet bliver beordret til at gøre det beskidte job. I årene 1946 til 1950 henretter politiet 46 danskere for landsforræderi. For den enkelte politimand bliver det en oplevelse, der mærker ham for livet. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour og Niels Birkemose. Sendt første gang 24.01.10

19:30  

Med politiets øjne: Fra betjent til kriger (2:3)
Med politiets øjne: Fra betjent til kriger (2:3) Fra slutningen af 1960erne frem til i dag finder en militarisering af politiet sted. Det starter med Vietnamdemonstrationen i '68, hvor demonstranter og betjente ender i et overraskende hadefuldt og politisk ladet masseslagsmål. I voldens kølvand følger Verdensbankdemonstrationen i 1970 og BZ bevægelsens utallige sammenstød med politiet frem til valgnatten 18. maj 1993, hvor politiets forældede taktik definitivt spiller fallit. Konsekvensen bliver en total omlægning af politiets udstyr og taktikker frem til de tungt bevæbnede betjente i kampuniform, der rydder Ungdomshuset i 2007, og senest politiets nye magtmiddel, den til klimatopmødet indkøbte vandkanon. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour og Niels Birkemose. Sendt første gang 31.01.10

20:10  

Turen går fra Paris til Rom (3:4)
Turen går fra Paris til Rom (3:4) Britisk rejseserie fra 2022. (Bettany Hughes' Grand Tour - From Paris to Rome) Bettany Hughes er nået til Firenze, renæssancens vugge, hvor mesterværker som 'Venus' fødsel' af Bottichelli og Michelangelos marmorstatue af David er udstillet. Her kommer en lille historie om Davids næse og lidt marmorstøv for dagens lys. Så er det videre to Comosøen, hvor berømtheder fra Napoleon til George Clooney nyder deres gode liv. Og i Milano får Bettany svar på, hvorfor skønhed og mode er værd at nyde.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Kagekampen
Kagekampen Animationsfilm fra 2019. Alflingerne har levet i skjul under jorden i mange år, og det passer dem sådan set meget godt. Men for Elfie er det anderledes. Hun kæmper med at bevise sit værd over for de andre og beslutter sig for, at finde ud af, hvad livet på overfladen kan tilbyde. Hvem ved; måske kan hun endda lære et håndværk, der kan gøre de andre alflinger misundelige! Sammen med sine venner, Kipp og Buller, kravler de op til jordens overflade, hvor de møder bageren Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er nemlig i fare for at blive opkøbt af et stort og upersonligt kage-imperium. Heldigvis for Theo har alflingerne ét erklæret formål i livet: At hjælpe andre! De tre små venner sætter sig for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Der er kun et problem: Ingen af dem ved noget som helst om at bage, så der er liiige lidt startvanskeligheder, inden de kan skumme fløden af deres arbejde.

19:48  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XIV (7)
Kriminalkommissær Barnaby XIV (7) Engelsk krimiserie fra 2011. (Midsomer Murders) "Døden går i kloster". Barnaby og Jones må atter i arbejdstøjet, da et lille nonnekloster bliver skueplads for et mord. En nonne findes kvalt, og samtidig er et værdifuldt altersæt forsvundet. Mordofret havde planer om at sælge sættet for at skaffe penge til klosteret. Er hun blevet myrdet af en lyssky antikvitetshandler? John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Renny Rye.

22:30  

Lewis: Øgleyngel
Lewis: Øgleyngel Engelsk krimi fra 2012. (Lewis: Generation of Vipers) Litteraturprofessoren Miranda Thornton er sønderknust, da et satirisk website offentliggør en video, hun har indspillet til et dating-website. Mens de studerende fniser over videoen, tager Miranda hjem. Næste morgen findes hun død. Retsmedicineren Laura Hobson er 99 procent sikker på, at det er selvmord. Men Lewis vælger at fokusere på den sidste procent. Han tror, at det er mord, og nu går jagten ind på gerningsmanden. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman.

23:55  

Vera: Den mørkeste aften
Vera: Den mørkeste aften Britisk krimiserie fra 2023. (Vera: The Darkest Evening) Det er en mørk og stormfuld aften. Vera er på vej igennem uvejret, da hun opdager en forladt bil med et spædbarn i. Uden mobildækning og med afspærrede veje tvinges hun til at søge ly et sted, hun ikke har lyst til at være. Nemlig hendes families gamle ejendom, hvor hun ikke ligefrem får en varm velkomst. Og tingene bliver ikke bedre, da der bliver fundet et lig på vejen til ejendommen.

DR2

21:00  

Nul stjerner (2:6) Cykelferie i Sydindien
Nul stjerner (2:6) Cykelferie i Sydindien Kroppen sættes på prøve, når Jan og Morten hopper på cykelsadlen og tramper sig gennem det smukke sydlige Indien. Undervejs skal de se nærmere på lokale delikatesser, alternative danseformer og moderen til al asiatisk kampsport. Alt sammen på deres to autentiske jernheste.

21:30  

Frank Hvam: Make Badminton Great Again
Frank Hvam: Make Badminton Great Again Frank undersøger hvordan lille Danmark er i stand til at vinde mod de største nationer i Asien. Han møder også flere af fortidens stjerner, blandt andet VM vinderne fra 1977. Dengang var hele Danmark med til at fejre Lene Køppen og Flemmings Delfs. Missionen om at gøre noget for dansk badminton begynder i Franks køkken over en kaffe med vennen og musikeren Simon Kvamm.

22:00  

Skandaleprinsen Andrew (1:2) Charmerende playboy-prins
Skandaleprinsen Andrew (1:2) Charmerende playboy-prins Britisk-amerikansk dokumentarserie fra 2023. (We Need to Talk About Prince Andrew) Prins Andrew gik fra at være dronning Elizabeth II's yndling og 'Prince Charming' til at blive anklaget for lyssky aftaler og seksuelt overgreb. Vi dykker ned i prinsens liv og opvækst, og det skæbnesvangre venskab med rigmanden Jeffrey Epstein, som blev dømt for sexhandel. Hvad førte f.eks. til et katastrofalt interview med BBC i 2019, hvor prins Andrew efterfølgende fik frataget alle sine officielle forpligtelser?

23:25  

Kunstneren og tyven
Kunstneren og tyven Norsk dokumentar fra 2020. (The Painter and the Thief) To oliemalerier bliver stjålet fra et galleri i Norge. Værkerne er lavet af den tjekkiske kunstner Barbora Kysilkova. Da en af gerningsmændene bliver pågrebet, tager Kysilkova kontakt til ham - og ender med at portrættere ham. Dette bliver indledningen på et uventet venskab. Her følger vi tyven og kunstneren. To ensomme sjæle, der knytter et tæt og uløseligt bånd.

TVR
DR1

01:30  

The Bay IV (1:3)
The Bay IV (1:3) Britisk krimiserie fra 2023. I den nordengelske kystby Morecambe kaldes kriminalassistent Jenn Townsend ud til en dødsbrand i en families hus. Nu må hun vinde familiens tillid for at hjælpe med at opklare sagen. På hjemmefronten har Jenn sine egne problemer med at holde styr på sin sammenbragte familie.

02:55  

Columbo: En sag om ære
Columbo: En sag om ære Amerikansk krimi fra 1976. (Columbo: A Matter Of Honor) En tidligere tyrefægter redder en ung fyr fra at blive dræbt af en gal tyr. Senere vil tyrefægteren gøre en ende på tyrens liv sammen med sin gamle ven, den unge mands far. Det bliver også enden på vennens liv. Tilfældigvis er Columbo i nærheden.

DR2

01:10  

De vilde 90'ere (1:10)
De vilde 90'ere (1:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Dark Side of the 90's) I begyndelsen af 1990'erne dominerer tre store kanaler amerikansk tv: ABC, CBS og NBC. Så trænger Fox Network sig ind på markedet med tv-serierne The Simpsons og Beverly Hills 90210. Teenage-seerne har penge og tiltrækker annoncører, men kræver også tv, som de kan spejle sig i. Alkoholisme, stofmisbrug og sex bliver emner i primetime. Hvordan formåede Fox Network at flytte grænserne for underholdning og ændre tv for altid?

01:55  

Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet
Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Playboy-bunnierne var det 20. århundredes mest berømte sexsymbol. Playboy hyrede de smukkeste kvinder i verden til at iføre sig kaninører og -hale og lovede at beskytte dem. Men uden for klubberne, i selve Playboy-huset og i selskab med Hefners VIP-venner blev kvinderne udsat for overgreb, som blev dækket over af et "oprydningshold".

02:35  

Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris
Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) I 1970'erne indleder politiet en efterforskning af Hefner og stoffer i Playboy-verdenen. Her får vi indblik i livet med Hefner gennem optagelser og vidnesbyrd fra to kvinder, Hefners assistent Bobbie Arnstein, der døde af selvmord, mens hun blev efterforsket for narkotikahandel, og modellen Adrienne Pollack, der døde af en overdosis i 1973.

03:20  

Metallica - Some Kind of Monster
Metallica - Some Kind of Monster Amerikansk musikdokumentar fra 2004. (Metallica - Some Kind of Monster) Metallica er et af de mest succesfulde og indflydelsesrige heavy metal-bands i verden. Bandet har i dets lange karriere gennemlevet en række dramatiske begivenheder lige fra bassisten Cliff Burtons tragiske død i en busulykke til retssager, koncertoptøjer og ekstreme ændringer af deres musikalske retning. Dokumentaren giver et indblik i bandmedlemmernes personlige og professionelle op- og nedture under indspilningerne af albummet 'St. Anger' - som ifølge bandet selv er den mest turbulente periode i deres karriere.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, LANGAA.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0601211419